2011. július 11., hétfő

csillámragasztó 5 ml - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Bőrbarát, víz alapú csillám tetoválás ragasztó, mely arra szolgál, hogy a csillámport -glitter- tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A glitter body art (csillámfestés vagy csillám tetoválás) legfontosabb kelléke. A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét akár festősablonos, akár szabadkezes testfestés esetén. Alkalmazása előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni.
A testfestés ezzel a csillámragasztóval 5-14 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár tovább is. Víz és izzadságálló termék.
Az 5 ml-es kiszerelés kb. 50 db kis, festősablonnyi minta megfestésére elegendő.
A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. Ha sűrűsödik vízzel hígítható: 5 ml ragasztóhoz 1 csepp víz adható.
4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.
A csillám tetoválás illóolajjal távolítható el.



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-07-19 16:23
. csillámragasztó 5 ml - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Fontos