2011. július 11., hétfő

RIO® Fogkő Eltávolító És Polírozó AZONNAL - Jelenlegi ára: 23 499 Ft


AKCIÓ!! AKCIÓ!!
RIO® Fogkő Eltávolító
És
Polírozó Fogászati Készlet
AKCIÓ!!
2 ÉV GARANCIÁVAL
EZ A TERMEK RAKTARON VAN ES
3-7 NAPOS POSTAVAL
EMEGVASAROLHATO
ITT A LEGOLCSOBB ES ITT ELLENORIZHETI;
http: //www. argep. hu/main. asp? sucheall=Rio++fogfeh%E9r%EDt%F5+&x=0&y=0&min=&max=
RIO®  Fogkő Eltávolító És Polírozó Fogászati  Készlet
A Rio Fogászati Polírozó és Higiéniai Készlet egy egyszerűen használható és hatékony otthoni fogkő eltávolító, polírozó és fogfehérítő rendszer. A Fogászati Készlet eltávolítja az átmeneti foltokat és elszíneződéseket és segít felszámolni a veszélyes fogkőlerakódásokat.
 
A Rio Fogászati Készlet tartalmaz egy speciális tisztítófejet, egy fogkő eltávolító eszközt és egy foltradírozót. A készletet hagyományos fogkeféje mellett kell használni. Fontos, hogy rendszeresen látogassa fogorvosát is az általa javasolt gyakorisággal, hiszen a termék nem a fogorvos alternatívája.
 
A Fogászati Készlet segít Önnek a foltok, fogkőlerakódások és elszíneződések eltávolításában. Ezen kívül polírozza és fényesíti első fogait, mintha csak most jött volna ki a fogorvostól!
 
FOGSZUVASODÁS
A fogkő a fogszuvasodás egyik legfőbb kiváltó oka. A fogkő egy színtelen, ragadós baktériumréteg, ami a fog külső részén épül fel és reakcióba lép az elfogyasztott ételek és italok cukor és keményítőtartalmával. Ez a reakció olyan savakat állít elő, melyek megtámadják a fogzománcot, és meggyengítve azt egyenes utat engednek a fogszuvasodásnak és lyukak kialakulásának.
 
ÍNYBETEGSÉGEK
A fogíny feletti és közötti rendszeres fogmosás és tisztítás a napi rutin része kell hogy legyen az ínybetegségek megelőzése érdekében. Ha a fogkövet nem távolítják el rendszeresen, a benne található baktériumok savakat és mérgező anyagokat hoznak létre, melyek irritálják és roncsolják a fogakat és fogínyt.
SPECIÁLIS TISZTÍTÓFEJ
A tisztítófejet a nehezen hozzáférhető helyeken az ételmaradékok, lerakódások, fogkő és fogkő-kezdemények eltávolítására használhatjuk (Pl. a fogak között, íny mellett).
FOLTRADÍROZÓ
A Foltradír egy tökéletes otthoni eszköz az elülső fogakon található makacs foltok eltávolítására, mint például a tea, kávé és dohány okozta elszíneződések. A narancsos színű foltok eltüntetése több időt vesz igénybe, ilyen esetekben a kitartó használat elengedhetetlen. Az eredmények azonban garantáltan kárpótolnak majd Minket!
 
A DOBOZ TARTALMA:
 
Polírozó fej
Speciális tisztító fej
Fogkő eltávolító fej
Foltradírozó
Fogászati tükör
20ml Fehérítő Krém
Polírozó fej pótfejek
Használati utasítás
Hordozható piperetok
További képek a termékről:
A kis képre kattintva megtekintheti képeinket nagyobb méretben!



Jelenlegi ára: 23 499 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:52
. RIO® Fogkő Eltávolító És Polírozó AZONNAL - Jelenlegi ára: 23 499 Ft

Fontos