2011. október 27., csütörtök

Ligetszépe Evening Primrose bőrhidratáló 100db - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Ligetszépe olaj + GLA -  Evening Primrose a Puritanstól!
Kiszerelés: 100 darab gélkapszula
Hatóanyag: 1 gélkapszulában 500 mg
Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula 3 - 6 alkalommal étkezés közben
Összetevők: 1 gélkapszula tartalmaz:
 
Ligetszépe olaj
500 mg
Cisz – linolsav
365 mg
Gamma – linolénsav
45 mg
Összes zsír
0, 5 g
Rövid leírás:
A Ligetszépe olajat használták a nők a menstruáció előtti fájdalmak enyhítésére. Fontos szerepe lehet a sima, egészséges bőr támogatásában.
A Ligetszépe olaj és virág hozzájárulhat a hám és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Az olajsav kedvezően hat a vér koleszterin szintjére, és a triglicerid szintre. A linolsav fogyasztása kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására.
Kiterjesztett leírás:
Századokon keresztül a Ligetszépe olajat használták a nők a menstruáció előtti fájdalmak enyhítésére. Ezen kívül fontos szerepe lehet a sima, egészséges bőr támogatásában.
Ezek a könnyen lenyelhető lágyzselatin kapszulák a gamma linolénsav természetes forrásai. A Puritan ligetszépe olaja tartalmazza a napjainkban elérhető omega-6 zsírsav biológiailag legaktívabb formuláinak egyikét. Ez a ligetszépe olaj 100 %-ban tiszta, oldószermentes, hidegen sajtolt, hexán és más oldószermaradványoktól mentes.
Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. A ligetszépében megtalálható hatóanyagok a linolsav-, gamma-linolénsav-, olajsav- és palmitinsav-trigliceridek.
A Ligetszépe olaj és virág hozzájárulhat a hám és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Az olajsav kedvezően hat a vér koleszterin szintjére, és a triglicerid szintre. A linolsav fogyasztása kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására.
A ligetszépeolajata növény magvából nyerik, rendkívül értékes, egyetlen gramm olaj kinyeréséhez 10000 magra van szükség. Az olajat természetes állapotában hagyják meg, ezért mindenféle adalékanyagtól mentes. Nem komedogén, könnyen és tökéletesen felszívódik a bőrbe, közvetlenül beépül a sejtmembránba és megfelelő hidro-lipid egyensúlyt biztosít. Rendszeres alkalmazásával jelentősen javul a bőr hidratáltsági állapota, a bőr puha, sima, bársonyos tapintású lesz, a ráncok elsimulnak. Az extra száraz, gyulladásra hajlamos bőröket nyugtatja. A bőrszárazság látványosan javul, a kellemetlen viszketés megszűnik. A bőr puhább, simább, feszesebb és ezáltal fiatalosabb megjelenésű lesz.
Különösen ajánlott:
* A szabadban sokat tartózkodó vagy szélsőséges időjárási körülményeknek kitett bőr számára, klimatizált vagy központi fűtéses helyiségben rendszeresen tartózkodók bőrápolására.
* Cukorbetegek (! ) bőrápolására
A 100% Ligetszépeolaj (gazdag omega-6 zsírsav forrás): esszenciális zsírsavakban gazdag, direkt hatású hidratáló, regeneráló, rugalmasító, öregedésgátló, gyulladáscsökkentő.
Gyors felszívódású.
Vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Nem tartalmaz: mesterséges színezőanyagot, ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, szóját, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: zselatint, glicerint.



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 07:00
. Ligetszépe Evening Primrose bőrhidratáló 100db - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Fontos